Welkom, dit is wie er achter Little Occult Ghost zit!

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 16:45

Ik ben Tess (zij/haar), 25 jaar en geïnteresseerd in het occulte.

Ik heb sinds mei 2021 voor het eerst een eigen balkonnetje waar ik wat kruiden en planten kan groeien, en eindelijk ruimte binnenshuis om een altaar te hebben. Ik deel graag wat ik weet en wat ik doe, met de kanttekening dat ik alles op gevoel en intuïtie doe. Ik ben niet opgeleid hiertoe. Ik ben heel benieuwd waar het me brengt, maar voor nu vooral heel veel zin er in! Het universum duwde me al een tijdje in de richting van een eigen bedrijfje, maar in september 2021 zijn er een aantal momenten geweest achter elkaar die me hebben doen inzien dat nu het juiste moment is 🖤🔮.

Ook heb ik sinds oktober 2021 een kat, Loki.

 Foto door @jacky_photograpy22

Loki

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.