Mijn visie, missie en idee achter Little Occult Ghost

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 17:10

Donker en licht. De zon en de maan. Yin en Yang. Of wat mij het meeste aanspreekt: de nieuwe en volle maan.

 

In mijn vrij korte leven op deze aardbol heb ik het nodige al meegemaakt, maar daardoor ook het nodige al overwonnen. Ik was mij er lange tijd niet van bewust hoe ik dit goed om kon zetten in iets positiefs, maar onbewust ben ik dit al aan het toepassen in Little Occult Ghost. Nu dit besef er is, wil ik hier ook meer mee gaan doen.

Het evenwicht zit in mij en dit mag ik laten zien, iets er mee doen. Ik mag net als de maan in iedere fase shinen. Dáár zit mijn kracht. De rauwheid van (nare) ervaringen op gedaan hebben, maar ook de mooie kant van zelfontwikkeling, healing en guidance. Eigenlijk een middenweg tussen een lichtwerker en een shadow worker. De balans, die op dat dunne lijntje tussen licht en donker zit, wil ik overbrengen met de diensten en producten die ik aanbied met Little Occult Ghost. Dat alles met een gezonde portie nuchterheid ;).

 

De kracht van mijn readings is de rauwe eerlijke ondertoon, waar tegenover staat dat je een journal opdracht mee krijgt om aan de slag te kunnen gaan met deze punten. Ik geef de eerlijke boodschap door van de kaarten, zonder doekjes hier om te winden of het mooier te maken dan het is. Ik geloof in de kracht van het universum, en de connectie tussen het universum, jou en mij.

Op het moment dat ik voor jou een reading mag doen, stap ik in deze energie. Ik weet en vertrouw er op dat het universum precies de juiste boodschap voor jou heeft, en als de beste door alles heen kan prikken en tot je kern kan komen. Wat wilt jouw onderbewuste je vertellen? Wat probeer je weg te drukken, terwijl het zo belangrijk is dat je jezelf gunt om alle emoties te voelen, te ervaren en mee te werken? Dát breng ik naar boven met mijn readings. De ongefilterde waarheid die het universum door middel van energie bij mij doorgeeft door middel van de kaarten. Dit is soms best heftig om te ontvangen, maar zo belangrijk om dichter bij jezelf te komen. Mijn taak als kaartlezer is dit op een prettige manier verwoorden zodat je ook echt wat met de boodschap kunt doen.

 

Ook in de New Moon Boxen laat ik beide kanten naar voren komen. De New Moon Boxen staan natuurlijk voor de Nieuwe maan, een periode waarin de maan op haar donkerst is. Deze tijd is voor het zetten van nieuwe intenties en een nieuw begin. Dat maakt voor mij deze tijd ook heel erg goed voor shadow work. Een proces waarbij je naar de donkere kant van jezelf leert kijken, en leert zien waar je aan mag werken. Het schijnt licht op je eigen “tekortkomingen”, waar je trauma’s zitten en laat je dieper verbinden met je instincten en intuïtie. Daar tegenover staat dat je er aan kan werken, zelfontwikkeling. Zonder licht is er geen schaduw. Daarom vind ik het belangrijk om bij de New Moon Boxen en readings rondom de nieuwe maan de manifestatie kaarten te gebruiken. De lichte pasteltinten helpen je om in deze donkere tijd (shadow time) licht te werpen op de punten waar jij aan mag gaan werken.

 

De intentieflesjes, smokewands & toebehoren, sieraden, accessoires en decor zijn bedoeld om jou te ondersteunen waar nodig. Heb je meer rust nodig, om welke reden dan ook? I got you covered. Heb je ondersteuning nodig bij shadow work door middel van reinigende smokewands? You guessed it, got you covered.

De sieraden met edelstenen hebben ieder hun eigen werking, en we kunnen altijd overleggen als je op zoek bent naar een specifieke steen verwerkt in een sieraad.

 

Het moet bij jóu passen, en daar gaan we samen naar op zoek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.