Blog


Leuk dat je mijn blog hebt gevonden!

Ik zal hier meer vertellen over bijvoorbeeld de jaarfeesten en hoe ik ze vier, gebeurtenissen

die ik mee maak die ik graag wil delen en een kijkje achter de schermen in het leven van een business owner!


Yule

Yule is de Winter Solstice (midwinter), oftewel het punt dat de nacht het langst duurt en de dag het kortst. Met Yule verwelkomen we het licht weer na een donkere periode. Door onder andere groene takken (tegenwoordig de kerstboom) binnen te brengen vieren we de vruchtbaarheid van het nieuwe jaar. Yule begint op 21 december en duurt 12 dagen, namelijk van 21-12 tot en met 01-01.

Lees meer »

12 Rauhnachten

Er zijn verschillende opvattingen over wanneer de eerste nacht van de rauhnachten is, maar ikzelf vind kerstavond (24 december) een mooie start. Op deze manier lopen de nachten tot en met 4 januari. Elke nacht van de 12 nachten staat voor een maand van het jaar. Ze stammen af van hoe vroeger de maanden gerekend werden. De maanden bestonden toen uit 29.5 dag, waardoor er 11 dagen (en 12 nachten) overbleven van de 365 dagen.

Lees meer »

Fotorapportage 24-6 t/m 30-6

Zoals gezegd wil ik meer gaan delen uit mijn leven, een soort kijkje achter de schermen. Het leek me leuk om dit te doen door onder andere fotorapportages van mijn week, om een beetje te laten zien wat ik zoal doe voor Little Occult Ghost maar ook daar buiten.

Lees meer »