Fotorapportage 24-6 t/m 30-6

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 10:00

Zoals gezegd wil ik meer gaan delen uit mijn leven, een soort kijkje achter de schermen. Het leek me leuk om dit te doen door onder andere fotorapportages van mijn week, om een beetje te laten zien wat ik zoal doe voor Little Occult Ghost maar ook daar buiten.

Vrijdag 24 juni had ik weer een afspraak staan bij het her diagnose centrum waar ik sinds een maandje loop. Op de wandelroute vanaf de tram naar het gebouw liep ik langs deze bloemen, en ik werd meteen blij van alle felle kleuren die zich toch redelijk midden in Amsterdam zo opeen gestapeld hadden als een prachtig boeket. Dus daar maakte ik een foto van, om me te herinneren aan de mooie plekjes die er zijn.

Zaterdag de 25e had ik voor het eerst sinds een tijdje weer een 1-op-1 reading gepland staan, en Loki vond het maar raar die hele setting. Vooral dat hij ineens niet er bij mocht zitten (veel wierook, focus, etc). Hier was hij nog even mijn laptop en tafeltje aan het inspecteren terwijl ik mij settelde om de reading in te gaan.

 

Hij heeft eigenlijk al vanaf het begin een grote interesse in mijn decks, edelstenen en rituelen. Soms mag hij er bij zitten (of mee doen, another Loki reading anyone?) maar vaak probeer ik te wachten tot hij even rustig ligt te slapen of zet ik hem even in een andere kamer (sorry Loki haha).

Zondag de 26e ging ik samen met Renée en een vriendin naar een festival hier in de buurt. Daarvoor kwam die vriendin even bij ons thuis en maakte ik deze custom oorbellen voor haar.
Wellicht een idee voor in de shop? Laat maar weten als er meer interesse is naar deze style oorbellen (verschillende edelstenen mogelijk).

 

Het festival was een.. interessante ervaring haha. Regels die gehanteerd werden door de beveiliging druisten vol in tegen de regels van het festival zelf, dus dat was even een onaangename verrassing. Het festival zelf ingelicht en vernomen dat het volgend jaar beter geregeld gaat worden. In de avond alsnog een deel mee kunnen pakken, en nog lekker staan dansen.

Zit je rustig op de bank een serie te kijken, gaat Loki ineens languit op de plank boven de tv liggen. Doet ie nooit, maar maandag de 27e heeft ie echt een hele lange tijd daar gelegen en ons zitten bekijken van boven af.

De 28e maakte ik een video op TikTok over hoe je lavendel kunt gebruiken in het dagelijks leven.

TikTok is nog wat onwennig voor me, maar ik doe mijn best om daar steeds vaker korte video's te plaatsen, met bijvoorbeeld Easy Witch Tips. Nog iets waar je graag een video over wilt zien (op Instagram of op TikTok)? Let me know please!

29 juni was het Nieuw Maan in Kreeft, dus de hele ochtend stond in het thema van de reading er uit gooien voor op Instagram. Loki sprong voor de zoveelste keer in mijn altaar kast, waar hij officieel niet mag komen haha. Ook was hij aan het inspecteren terwijl ik de verschillende losse edelsteenkralen die ik heb liggen aan het sorteren was op (vermoedelijke) soort.

Zoals ik eerder al zei, hij is graag betrokken.

Deze fotorapportage is bijna een dagboek over Loki haha. Donderdag de 30e kwam mijn ma bij ons thuis om gezellig samen deel 3 van Fantastic Beasts te kijken. Ons eigen fantastische beestje besloot dat hij te weinig aandacht kreeg, en ging vol op de kist/bijzettafel (/voetenbankje voor mn ma) liggen en zichzelf uitgebreid schoon likken. Tsja.. arm beestje krijg natuurlijk -nooit- aandacht van ons haha.

Anyhow, dit was de afgelopen week een beetje kort samen gevat in foto's. Komende weken worden druk, met het begin van de zomervakantie en onder andere een aantal festivalletjes op de planning. En natuurlijk werken voor Little Occult Ghost ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.